MedWatch

Producent af høreapparater til håndkøb vinder milliardkontrakt – øger truslen mod de etablerede spillere

Den australske producent af lavprishøreapparater Nuheara har netop vundet et større udbud om salg til det britiske sundhedsvæsen. Et skifte i tilgangen til salg af høreapparater kan være på vej, vurderer analytiker, der som følge heraf forudser modvind for de etablerede spillere i industrien.

Den australske producent af lavprishøreapparater, Nuheara, har netop vundet et større udbud om salg til det britiske sundhedsvæsen. | Foto: GN Store Nord

Det vakte opstandelse, da den tyske elektronikkæde Bose for nyligt fik de amerikanske sundhedsmyndigheders (FDA) godkendelse af et nyt høreapparat, som brugeren selv kan både indstille og programmere på egen hånd.

Både William Demant og GN Store Nord fik læsterlige klø på børsen med kursdyk på mere end 10 pct. Godkendelsen var nemlig et varsel om, at indførslen af de såkaldte over the counter-produkter i USA, hvor høreapparater vil kunne købes i håndkøb uden en audiologs eller andet sundhedspersonales hjælp til tilpasning og programmering, er tættere på end først antaget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier