MedWatch

Jyske hæver sin anbefaling til GN efter amerikansk salgssucces

Hos Jyske Bank er man begejstret for de fremskridt, som er sket i salget af høreapparater til de amerikanske veteraner, og løfter derfor anbefalingen til aktien.

Foto: Sebastian G. Brandenhoff

GN Group får hævet anbefalingen af Jyske Bank til "hold" fra "sælg", viser en analyse fra banken.

Kursmålet lyder ifølge analysen nu på 275 kr., hvilket er 5 kr. over det senest oplyste ifølge Bloomberg News' data.

Mandag steg GN-aktien 2 pct. til 255 kr. som reaktion på vundne markedsandele i den offentlige amerikanske salgskanal, Veteran Affairs (VA), der tilpasser høreapparater til militærveteraner.

"Vi hæver vores anbefaling på GN Store Nord til "hold" i kølvandet på de stærke tal fra VA-kanalen i USA, der vidner om, at Linx Quattro er blevet godt modtaget i markedet," skriver Janne Vincent Kjær, analytiker i Jyske Bank, i analysen, der også lyder:

"Siden vi sænkede vores anbefaling til "sælg" tilbage i juni måned, er aktien faldet med over 10 pct., hvilket har bragt prissætningen ned i et mere fornuftigt niveau. GN handler i øjeblikket til en EV/EBITDA på 16,8x, hvilket er højere end det historiske niveau. Det er dog retfærdiggjort af udsigten til en gennemsnitlig årlig indtjeningsvækst på over 10 pct. frem mod 2020."

Tirsdag er GN-aktien startet noget mere roligt end mandag, og efter godt fem minutters handel falder aktien 0,04 pct. til 254,90 kr.

GN går markant frem i offentlig amerikansk salgskanal

GN-formand om ny topchef: Bevidst valg med manglende brancheerfaring

Analytiker om ny GN-boss: Manglende brancheerfaring kan blive en udfordring 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier