MedWatch

Europæisk medicoforening uenig i fremstilling af industrien

Et internationalt samarbejde blandt medier om at beskrive farerne ved medicoteknisk udstyr tegner ikke et sandfærdigt billede af industrien, mener den europæiske brancheforening for producenter af medicinsk udstyr.

Foto: Jens Dresling/POLFOTO/arkiv

Den europæiske sammenslutning af medicoproducenter, Medtech Europe, mener ikke, at borgere over hele verden får et korrekt billede af medicoindustrien i de artikler, som 58 europæiske medier - heriblandt DR og Politiken - siden søndag har bragt.

Det skriver organisationen i en udtalelse på dens hjemmeside som reaktion på kritiske historier om blandt andet den manglende afprøvning af medicoteknisk udstyr, inden det tages i bred anvendelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier