MedWatch

Hun forlod verdens største - og strøg mod toppen i Coloplast midt i en graviditet

Interview: Hollandske Annemarie Van Neck fik topjob i medicokoncernen Coloplast, mens hun var gravid. Særligt det kulturmæssige clash er kommet bag på hende, efter at hun forlod Holland til fordel for Storbritannien.

Et telefonopkald mere end halvvejs inde i sin første graviditet vendte mere eller mindre med ét rundt på hollandske Annemarie Van Necks tilværelse. Pludselig blev hun tilbudt et job, der målt på forretningens størrelse var fem gange så stort som hendes daværende stilling.

"I juni 2016 var jeg fem måneder henne i min graviditet, og jeg fik et opkald fra min chef, hvor jeg blev fortalt, at chefen for den britiske forretning forlod selskabet. Jeg fortalte om, at jeg var ked af det på hans vegne, fordi det sikkert ville blive svært at finde en ny. Da han så sagde, at han ringede, fordi han ville have mig til at tage jobbet, måtte jeg lige spørge, om han kunne huske, at jeg jo var gravid. Det var han helt klar over, men vi fandt en løsning," siger Annemarie Van Neck, chef for Coloplast i Storbritannien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier