MedWatch

Storkunde hos GN, William Demant og Widex vil åbne 700 nye butikker på tre år

Den italienske høreapparatsforhandler Amplifon, der sælger produkter fra GN Hearing, William Demant og Widex, har sat en ny ambition om at vokse hurtigere end markedet de næste tre år, hvilket skal ske gennem nye butiksåbninger.

Italienske Amplifon er med 10.000 salgssteder Europas største høreapparatsforhandler.

Høreapparatsforhandleren Amplifon løftede mandag sløret for en ny vækststrategi, der bringer godt nyt til de danske høreapparatsproducenter.

Det italienske selskab har sat en ambition om at vokse hurtigere end markedet de næste tre år, og det indebærer, at selskabet vil åbne 700 nye butikker, hvor man altså blandt andet vil kunne finde produkter fra de danske virksomheder.

Amplifon annoncerede strategien ved sin kapitalmarkedsdag i Milano.

Amplifon sigter efter en høj encifret vækst i perioden 2018-2020, hvor selskabet vil vokse mere end markedet, og det skal ske gennem organisk vækst. Sidste år lød selskabets vækst i omsætningen på 11,7 pct., og det gav en samlet omsætning på 1266 mio. euro.

Samtidig går Amplifon efter at øge sin overskudsgrad på driften (ebitda) til 18,5 pct. i 2020. Sidste år lød marginen på 16,8 pct., hvilket gav et overskud på 212,5 mio. euro.

Amplifon har i dag mere end 10.000 salgssteder på tværs af 22 lande og er dermed den største høreapparatsforhandler i Europa.

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

Amplifon løfter udbyttet efter rekordår 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier