MedWatch

Amerikansk storbank er lunken på høreapparatsektoren

Investeringsbanken Citigroup har startet dækning af de to danske høreapparatselskaber William Demant og GN Group, men man ser ikke et helt store lys i nogen af aktierne. Det samme gør sig i øvrigt gældende, når det drejer sig om andre selskaber i sektoren.

Foto: Mik Eskestad

Den amerikanske investeringsbank Citigroup har startet analysedækning af William Demant med en salgsanbefaling, mens konkurrenten GN Group er indledt med "neutral".

Det viser data fra Bloomberg, der ikke har oplyst kursmål.

Citigroup er i det hele taget ikke positiv over for høreapparatsektoren. Schweiziske Sonova er påklistret "sælg", mens italienske Amplifon får anbefalingen "neutral".

Amerikansk WDH-rival fortsætter deroute

Otometrics-problemer kan have givet markedsandele

Sydbank: En Sivantos-notering i KBH giver god mening

Høreapparatkæmpe sigter efter dansk børsnotering i år

Forsiden lige nu

Immunterapi fra Roche øger overlevelsen hos patienter med brystkræft

Immunterapien Tecentriq fra Roche har for første gang nogensinde kunnet fremvise effekt i behandlingen af patienter med såkaldt triple-negativ brystkræft. De nye studieresultater giver et fingerpeg om immunterapiens mulige potentiale som en forebyggende behandling til patienter med tidlig brystkræft, vurderer overlæge.

Lundbeck vil slå konkurrenter med data om seksuel sundhed

Med accept fra de amerikanske lægemiddelmyndigheder må Lundbeck nu benytte sin antidepressiv Trintellix’ positive effekter på seksuel sundhed i markedsføringen, og det kan give en god konkurrencefordel, mener forskningsdirektør.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier