MedWatch

Amerikansk storbank er lunken på høreapparatsektoren

Investeringsbanken Citigroup har startet dækning af de to danske høreapparatselskaber William Demant og GN Group, men man ser ikke et helt store lys i nogen af aktierne. Det samme gør sig i øvrigt gældende, når det drejer sig om andre selskaber i sektoren.

Foto: Mik Eskestad

Den amerikanske investeringsbank Citigroup har startet analysedækning af William Demant med en salgsanbefaling, mens konkurrenten GN Group er indledt med "neutral".

Det viser data fra Bloomberg, der ikke har oplyst kursmål.

Citigroup er i det hele taget ikke positiv over for høreapparatsektoren. Schweiziske Sonova er påklistret "sælg", mens italienske Amplifon får anbefalingen "neutral".

Amerikansk WDH-rival fortsætter deroute

Otometrics-problemer kan have givet markedsandele

Sydbank: En Sivantos-notering i KBH giver god mening

Høreapparatkæmpe sigter efter dansk børsnotering i år

Forsiden lige nu

Teva dropper Neurosearch-projekt: "Det var en svær beslutning"

Israelske Teva har endegyldigt stoppet udviklingen af lægemiddelkandidaten pridopidin, som stammer fra danske Neurosearch og tidligere var danskernes hovedkandidat. "Det var en svær beslutning," lyder det fra det israelske selskab, mens Neurosearch-topchef Allan Andersen påpeger, at man hele tiden har set projektet "som en lodseddel".

Novo Nordisk tester nyt program i USA: "Tag din medicin og du får den billigere"

Novo Nordisk har indgået en ny aftale i USA om en pilotprojekt, hvor diabetespatienter kan optjene rabatter på selskabets lægemidler ved for eksempel at tage deres medicin og forny deres recepter til tiden. Ifølge selskabet er det første af en række projekter, man vil teste for at nedbringe amerikanske patienters egenbetaling til medicin.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier