MedWatch

Orphazyme-ejer: "Vi fejrer, når processen er afsluttet. Lige nu er vi i arbejdstøjet"

Sunstone Capital er med, når Danmark får den første bioteknotering i syv år. Venturefonden var også med tilbage i 2010, da Zealand Pharma gik på børsen. "Det er vigtigt for os at vise vores tilstedeværelse og være aktiv på det danske marked," lyder det fra partner Sten Verland.

Foto: Sunstone Capital / PR

Flere måneders hemmelighedskræmmeri omkring en mulig børsnotering af det danske biotekselskab Orphazyme fik tirsdag morgen ende. For her stod det klart, at selskabet skal børsnoteres i Danmark – og dermed bliver den første danske bioteknotering siden Zealand Pharma gik på børsen i november 2010.

”Fra vores synspunkt som investor i selskabet mener vi, at en notering er det, der tjener selskabet og vores investering bedst,” lyder det fra partner i Sunstone Capital, Sten Verland. Venturefonden har ifølge virksomhedsdatabasen BiQ en ejerandel på 15-19,99 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier