MedWatch

Gileads driftsdirektør går på pension - igen

Amerikanske Gilead mister dets driftsdirektør, Kevin Young, i starten af næste år, da han trækker sig tilbage fra arbejdsmarkedet. Det er anden gang, at Kevin Young forlader Gilead for at gå på pension.

Foto: /ritzau/AP/Eric Risberg

I starten af næste år går Gileads driftsdirektør Kevin Young på pension fra selskabet for anden gang. Det meddeler medicinalselskabet i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at Kevin Young forlader Gilead efter 1. kvartal af 2018, men fortsætter i en rådgivende funktion.

Kevin Young kom til Gilead i 2004, hvor han stod i spidsen for selskabets globale kommercielle forretning. Han har blandt andet været med til at lancere den første tablet mod HIV, hvor alle stoffer i behandlingen var kombineret i én tablet.

Allerede tilbage i 2014 gik Kevin Young på pension og fungerede derefter som seniorrådgiver. Men da John Milligan i foråret sidste år overtog topposten efter John Martin, overtalte han Kevin Young til at komme tilbage igen, hvor han fik titel af driftsdirektør.

”Sammen med bestyrelsen er jeg taknemlig for, at han kom tilbage fra sin delvise tilbagetrækning i maj 2016 for at styrke Gilead og hjælpe med at etablere strategien og eksekvere vores planer for den næste fase af væksten i celleterapi,” lyder det fra adm. direktør John Milligan i en pressemeddelelse.

Inden Kevin Young kom til Gilead, var han hos ICI Pharmaceuticals og dernæst hos Amgen.

 Gilead får ny direktør

 Gilead åbner milliardfabrik i Californien

 Gilead løfter forventningerne 

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier