MedWatch

Novos langtidsvirkende insuliner holder momentum i USA

Den positive udvikling ser ud til at fortsætte for Novo Nordisk på det amerikanske marked for langtidsvirkende insuliner, hvor selskabet kaprer markedsandele.

Novo Nordisks langtidsvirkende insuliner, Tresiba og Levemir, fortsætter med at vinde markedsandele på det vigtige amerikanske marked.

Det viser den seneste opgørelse af receptudskrivningerne fra analysehuset Symphony Health, ifølge Sydbank.

Novos nyeste langtidsvirkende insulin, Tresiba, øgede markedsandelen målt på det samlede antal recepter til 5,8 pct. i uge ni fra 5,7 pct. ugen før. Det ældre Levemir fastholdt markedsandelen.

Samlet blev det til en markedsandel for de to insuliner på 28,1 pct. mod 28,0 pct. ugen før. Det er det højeste niveau nogensinde.

Målt på antallet af nye recepter steg Novos markedsandel til 30,3 pct. fra 30,1 pct. ugen før. Netop de nye recepter er værd at holde øje med, da tallet giver et fingerpeg om, hvor markedsandelen er på vej hen.

"Vi anser det for positivt, at Tresiba fortsat uge for uge er i stand til at tage markedsandele på det vigtige amerikanske marked for langtidsvirkende insulin," vurderer Sydbank-analytiker Søren Løntoft Hansen i en kommentar.

 Novo Nordisk vinder markedsandele i USA

 Nordea: Novos gode start giver milliarder

 Novo fortsætter med at tage markedsandele i USA 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier