MedWatch

Google-direktør dropper milliardfond

Blot en uge, efter at den tidligere Google Ventures-stifter havde annonceret en milliardstor venturefond, forlader han den.

Den 1,6 mia. kr. store Section 32-venturefond kommer alligevel ikke til at se dagens lys. Så sent som i sidste uge skrev MedWatch, at den tidligere Google Ventures-stifter Bill Maris havde begivet sig ud i etableringen af en ny life science-fokuseret venturefond med navnet Section 32.

Én gang entreprenør, altid entreprenør. Det nye eventyr blev søgt, men allerede i denne uge er Bill Maris ifølge FierceBiotech gået bort fra idéen igen. Det var ikke eventyrligt nok at begive sig ud på en rejse, man allerede havde været på én gang før.

"Jeg talte med investorer om at rejse min egen fond, kapitalen var tilgængelig, og jeg var ved at indsende papirarbejdet i denne uge. Men jeg stirrede ned i igen at gøre præcis, hvad jeg lige havde lavet, og det var ikke inspirerende for mig, og jeg trak stikket. Livet er for kort til ikke at være tro mod dig selv. Jeg tager stadig fri for at udforske nogle andre idéer, der kan være mere sjove og effektfulde," siger han nu ifølge det amerikanske medie.

Bill Maris forlod GV for fire måneder siden, fordi det "var tid til et nyt eventyr".

 Ny milliardfond på vej

 Google investerer massivt i medicinal og medico

 Google satser stort på life science

 Googles venture-arm øger sundhedsfokus 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier