MedWatch

Novo Seeds øger investeringsfokus uden for Skandinavien

Novo Seeds har i 2016 foretaget flere investeringer uden for Skandinavien end før, og det kommer ifølge direktør Søren Møller til at fortsætte til næste år. Seeds har brug for internationaliseringen, lyder det.

Novo Seeds' primære fokus er Norden, men dens fokus er i 2016 blevet mere spredt, og man har således foretaget en række investeringer uden for Skandinavien.

”Det er rigtigt, at vi har øget vores investeringsrate i Europa i år. Vi kommer i år til at lave i alt to-tre investeringer uden for Skandinavien, og det gør vi simpelthen, fordi vi synes, det er nogle gode projekter. Vi vil desuden gerne øge vores investeringsrate og udbygge vores relationer til og netværk med de investorer, som sidder i de selskaber i Europa, så vi kan samarbejde med dem i vores selskaber her i regionen,” siger Novo Seeds' direktør Søren Møller til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Fruergaard står med nøgleroller i Bruxelles: Trækker erfaringer med fra Danmark

Erfaringer fra bl.a. de danske klimapartnerskaber bliver blandt redskaberne i værktøjskassen, når Novo Nordisk-topchef Lars Fruergaard Jørgensen i den kommende tid optrapper arbejdet i en life science-sektorens centrale organer i Bruxelles. ”Jeg er blevet tændt af den intimitet og fælles vision, som vi kunne se i Danmark,” siger han til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier