MedWatch

Novo-direktør: Nu begynder forhandlingerne

Chefen for Novo Nordisks amerikanske forretning kan med en godkendelse og en udmeldt listepris for kombinationsproduktet Xultophy nu gå i gang med de afgørende forhandlinger med de store betalere, som kan tænkes at ville spille selskabet ud mod rivalen Sanofi. "Vi har ikke tænkt os nødvendigvis at navigere efter, hvad Sanofi beslutter," lyder det fra Novo-direktør Jakob Riis.

Foto: Mikkel Berg Pedersen

Novo Nordisk går ikke efter en bred lancering af dets nyligt godkendte kombinationsprodukt Xultophy til næste år i USA. Man vil i stedet gå efter en mere snæver patientgruppe. Sådan lyder meldingen fra chefen for selskabets amerikanske forretning, Jakob Riis.

"Det er en vigtig godkendelse for os, for det er et produkt, som har nogle stærke kliniske egenskaber. Et produkt, som vi planlægger at lancere i en veldefineret patientgruppe, det vil sige dem, der har mest brug og glæde af den intensivering, det giver, når man kombinerer basalinsulin og GLP-1 i én injektion. Det bliver en fokuseret lancering i USA i første halvår af næste år," siger han til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier