MedWatch

Nuevolution øger omsætning og underskud

Det danske biotekselskab Nuevolution har haft en lille fremgang i omsætningen i det første kvartal i selskabets skæve regnskabsår, men det er ikke tilstrækkeligt til, at man kan forhindre et større underskud.

Nuevolutions ledelse, Alex Gouliaev og Ton Berkien, er på jagt efter partneraftaler (Nuevolution PR). | Foto: Nuevolution PR

Det smukke billede, som pryder denne artikel, er hentet fra forsiden af det danske biotekselskab Nuevolutions seneste kvartalsregnskab, der er blevet offentliggjort torsdag.

Som billedet af adm. direktør Alex Gouliaev og chief business officer Ton Berkien subtilt hentyder, så er selskabet fortsat på jagt efter nye partnerskabsaftaler. Lige efter regnskabets afslutning, i begyndelsen af oktober, indgik Nuevolution en markant samarbejdsaftale med amerikanske Amgen, og der skal føjes flere til.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier