MedWatch

Nuevolution jagter partnere til flere forsøg

Det danske biotekselskab Nuevolution er kommet igennem et år med flere positive forskningsresultater og stiler nu først og fremmest efter slagkraftige partnere, som kan hjælpe med at finansiere den videre forskning.

Det seneste års forskningsaktiviteter i det danske bioteselskab Nuevolution har ført flere lovende resultater med sig til stor opmuntring for ledelsen. Men den forskning har heller ikke været helt billig for selskabet, der kan notere en meget kraftig vækst i underskuddet, som følge af de mange nye investeringer i forskningen. Derfor stiller Nuevolution nu også endnu skarpere på mulighederne for at skaffe sig nye partnere.

”2015/2016 har været en intensiv periode for selskabet, og overordnet set er vi rigtig glade for vores nuværende videnskabelige fremskridt. Personligt er jeg også meget glad for at se fremgangen i de forhandlinger vi har med potentielle partnere,” siger selskabets adm. direktør Alex Gouliaev under en investorepræsentation tirsdag eftermiddag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier