MedWatch

Dansk immunterapiselskab får penge til kandidatudvælgelse

Det DTU-baserede biotekselskab Monta Biosciences er med nye fondsmidler og mentorskab begyndt at rykke tættere på udvælgelsen af sin hovedkandidat.

kræftceller kræft kræftcelle celle celler
Foto: Colourbox

Det rumsterer endnu en gang hos det danske biotekselskab Monta Biosciences, som udspringer af Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Selskabet har været en hel del i vælten, fordi det arbejder med immunterapi, som er et af de mest populære områder inden for farmaindustrien for tiden, men ligesom det er tilfældet for de fleste biotekselskaber, går udviklingen langsomt fremad. En ny pose penge fra Innovationsfondens Innobooster-ordning og mentorskab fra nogle af biotekindustriens tunge folk har dog sat mere fut under selskabets fremskridt.

"InnoBooster-projektet fra Innovationsfonden er en kæmpe mulighed for sådan nogle selskaber som vores. For det giver mulighed for at nå frem til nogle af de vigtige milepæle, som kan bane vejen for at tiltrække investorer og samarbejdspartnere," siger Simon Skjøde Jensen, der er adm. direktør for selskabet, til MedWatch.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier