MedWatch

Novo Nordisk Fonden og Acceleraces babyer tager første skridt i USA

Mentorprojektet NOME stiftet af Novo Nordisk Fonden og Accelerace har haft sendt det første hold iværksættere til USA for at knytte tættere relationer mellem danske opstartsselskaber og den amerikanske videnskab og kapital.

Foto: Colourbox

Hvis danske opstartsselskaber skal have succes med klinisk udvikling og kapitalrejsning, så er det ikke nok kun at fokusere på Europa, og da slet ikke kun på Danmark. Man skal kaste nettet bredere. Det er en af teserne bag det nye mentorprojekt, Nordic Mentor Network for Entrepreneurship (NOME), som Novo Nordisk Fonden og forretningsudviklingsorganisationen Accelerace stiftede tidligere på året.

Der er nu blevet sat handling bag ordene, og initiativets første fire iværksættere har i slutningen af september været en tur i USA for at knytte de første kontakter til kapital- og videnskabsmiljøet på det amerikanske marked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Evaxion sparer stort millionbeløb til klinisk forsøg gennem MSD-partnerskab

Efter Evaxion har indgået en samarbejdsaftale med amerikanske MSD, som stiller sit blockbuster-middel Keytruda frit til rådighed i et fase 2b-forsøg, står det danske biotekselskab til at spare i omegnen af 50 mio. kr. uden at skulle afgive nogen kommercielle rettigheder til en mulig kombinationsbehandling.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier