MedWatch

Alvorlig hovedpine for Teva og Regeneron i smertesamarbejde

Et samarbejde mellem Teva og Regeneron om udvikling af et middel til smertebehandling er løbet ind i alvorlige problemer, efter FDA har lukket ned for at fase 2b-studie. det kan få Teva til at genoverveje milliardsamarbejdet, som blev indgået for mindre end en måned siden, mener en analytiker.

Foto: Colourbox/PR

Det er ikke mere end en lille måned siden, at den israelske medicinalkoncern Teva Pharmaceutical Industries indgik et milliardsamarbejde med amerikanske Regeneron om udvikling af et lægemiddel til behandling af smerte. Men allerede nu er samarbejdet løbet ind i alvorlige problemer.

Parterne oplyser således i en pressemeddelelse, at det fase 2b-studie, man var ved at foretage med lægemiddelkandidaten fasinumab, er blevet sat i bero, da de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, har placeret studiet under såkaldt clinical hold. Samtidig har myndighederne bedt om, at selskaberne ændrer studieprotokollen for forsøget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier