MedWatch

”Jeg er ikke Kirsten, og jeg vil heller ikke forsøge at være Kirsten”

Den kommende topchef for Symphogen anerkender, at det bliver noget af en opgave at føre stafetten videre efter Kirsten Drejer, men han fortæller samtidig, at der i bestyrelsen og i ledelsen var enighed om, at der skulle nye kompetencer til forud for et afgørende øjeblik for selskabet, og der kommer til at ske ændringer i kulturen. ”Der kommer et tidspunkt, hvor der skal ske et skifte,” lyder det samstemmende fra bestyrelsesformand Göran Ando.

Det kom muligvis som en overraskelse for omverdenen, da Symphogen torsdag meddelte, at medstifteren og topchef Kirsten Drejer træder tilbage ved udgangen af august, men det har ifølge den nye topchef Martin Olin og bestyrelsesformand Göran Ando været under opsejling gennem lang tid internt.

”Det var en diskussion, som har været åben fra både Kirstens og formandens side, om, hvor Symphogen skulle hen strategisk. Den diskussion har mere end et år på bagen. Det har handlet om, hvilke muligheder, der har været i forhold til ledelsesprofilen og Symphogens fremtid,” siger Martin Olin, der altså bliver forfremmet fra finansdirektør til adm. direktør, til MedWatch og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier