MedWatch

Fedmeselskab dropper kerneaktiv og omstrukturerer

Biotekselskabet Zafgen sløjfer nu den videre udvikling af sin vigtigste kandidat til behandling af fedme efter et patientdødsfald satte en midlertidig stopper for det kliniske program for medicinen sidste år. Samtidig sætter man gang i en omstrukturering, der fjerner en tredjedel af selskabets arbejdsstyrke.

Foto: Colourbox

Sidste år måtte det amerikanske biotekselskab Zafgen sætte sit kliniske program for hovedaktivet beloranib i bero, efter en patient var gået bort i et fase 3-studie. Og nu tager selskabet konsekvensen af problemerne og lukker helt ned for den videre udvikling af kandidaten, ligesom man igangsætter en omfattende omstrukturering af forretningen. Det oplyser Zafgen i en pressemeddelelse.

Beloranib er tidligere blevet set som et af de mest lovende lægemidler, der er på vej frem inden for medicinsk fedmebehandling, da midlet har en noget anderledes virkningsmekanisme end andre lægemidler på området.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier