MedWatch

Biotekselskab afbryder tavshed med nyt om dødsfald

I løbet af to dage i denne uge dykkede det amerikanske biotekselskab Zafgens aktie med mere end 50 pct., altimens selskabet holdt radiotavshed. Nu er selskabet imidlertid kommet på banen med dårligt nyt.

Foto: colourbox

Det amerikanske biotekselskab Zafgen har brudt den selvvalgte radiotavshed med dårlige nyheder.

Spekulationerne omkring det amerikanske biotekselskab Zafgen løb løbsk i starten af denne uge, da firmaet aflyste et planlagt road show for investorer uden at ville fortælle hvorfor. I løbet af mandag og tirsdag faldt aktien ifølge FierceBiotech med mere end 50 pct., altimens selskabet var tavs.

Onsdag kom der så en pressemeddelelse fra selskabet, der udvikler lægemiddelkandidater til fedmebehandling.

Der havde været et dødsfald hos en patient i fase 2-studiet med selskabets hovedaktiv, belonarib, rettet mod Prader-Willi-syndrom, som er en sjælden genetisk lidelse med en høj dødelighed forbundet med fedme.

"Dødsårsagen er ukendt på dette tidspunkt. Som følge af normal praksis blev hændelsen anmeldt til FDA, på hvilket tidspunkt agenturet indledte en diskussion med selskabet. Virksomheden arbejder med agenturet om at fremskynde en gennemgang og forståelse af denne begivenhed, og for at fastslå konsekvenserne af begivenheden i forhold til afviklingen af studiet, og forventer at levere en opdatering som sine drøftelser med agenturets fremskridt," lød det således i meddelelsen.

 Medvind til amerikansk fedmemiddel

 Fedmemiddel leverer fremragende resultater

 Ny udfordrer på fedmemarkedet 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier