MedWatch

Tidligere Valeant-boss bliver velbetalt konsulent – i Valeant

Den tidligere topchef for det skandaleramte Valeant er langt fra fortid i selskabet, der har hyret ham ind i en lukrativ stilling som konsulent. Samtidig har han sikret sig en fornem fratrædelsesgodtgørelse på næsten 60 mio. kr.

Foto: AP/Polfoto/Arkiv

Selvom Michael Pearson ikke længere er adm. direktør for det stormombruste canadiske medicinalselskab Valeant Pharmaceuticals, vil han stadig have sin gang i selskabet. Valeant har nemlig valgt at hyre den tidligere topchef ind i en konsulentstilling til 83.333 dollars om måneden året ud. Det skriver Reuters.

Fra 2017 bliver lønnen dog beskåret betydeligt og lyder på kun 15.000 dollars om måneden for Pearsons konsulentydelser. Dog skal det siges, at hvis man hos Valeant ikke længere har brug for Pearsons konsulentydelser, vil han stadig få sin betaling. Efter 2017 vil Pearson kunne få 3750 dollars om dagen for konsulentydelser.

Reuters kan samtidig fortælle, at den tidligere Valeant-topchef, der forlod posten 2. maj i år, vil modtage 9 mio. dollars i fratrædelsesgodtgørelse.

Valeant forsøger at fastholde topledelsen med bonus

Buffett fortsætter tiraderne mod Valeant

Valeant-boss fortryder prisstigninger

Papa skal redde kriseramte Valeant

Valeants direktør i den varme stol i ni timer

Valeant-boss bukker under for senatorers pres

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier