MedWatch

Ny ALK-direktør medvirker til Sanofi-rokade

Med Carsten Hellmanns accept af jobbet som topdirektør i ALK udløses en rokade i ledelsen af Sanofi, hvor chefen for diabetesområdet samtidig fyres.

Foto: Sanofi

Som en direkte konsekvens af, at Carsten Hellmann ved årsskiftet forlader Sanofis dyresundhedsenhed, Meridial, senest ved årsskiftet for at blive ny direktør for ALK, rokerer Sanofi nu rundt i topledelsen.

Det skriver blandt andre Biospace.

Carsten Hellmann er nemlig ikke den eneste, der forlader den franske lægemiddelgigant. Også Pascale Witz, der er direktør for diabertes og hjerte/kar-området, og Suresh Kuma, direktør for eksterne anliggender forlader selskabet.

Den første har fået fyresedlen på grund af Sanofis dalende diabetessalg, mens den sidste vil tilbage til USA af personlige årsager.

Dermed ændres Sanofis ledelseskomité, som en del af den ”strategiske 2020 roadmap”, som Sanofis topleder, Olivier Brandicourt, præsenterede i november.

Nye ansigter i direktionsledelsen bliver Peter Guenter, der tager over efter Pascale Witz, og David Loew, der står i spidsen for Sanofi Pasteur, medicinalkoncernens vaccineenhed.

Carsten Hellmann bliver siddende ledelsen, indtil han flytter til ALK, hvilket sker, når salget af Meridial til Beohringer Ingelheim er afsluttet.

ALK ansætter Carsten Hellmann som ny topchef 

Sanofi truer med fjendtlig overtagelse

Sanofis diabetessalg fortsætter fald 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier