MedWatch

Gode data og kapitaljagt hos Lundbeck-selskab

Det britiske biotekselskab Ziarco, der tæller Lundbeckfond Ventures blandt sine investorer, har kunnet notere gode fase 2-data, og selskabets chef snakker nu om ny kapital fra ejerkredsen. Hos Lundbeckfond Ventures er man ikke afvisende.

Fremskridt for hovedaktivet og flere penge, tak. Sådan er kort sagt statuts for det britiske biotekselskab Ziarco, som har Lundbeckfond Ventures med i ejerkredsen.

Firmaet har nemlig kunnet præsentere positive data fra et fase 2a-studie med lægemiddelkandidaten ZPL-389 til behandling af moderat til svær atopisk dermatitis, som viste, at lægemidlet var sikkert, veltolereret og havde en signifikant effekt. Det betyder samtidig, at man gør klar til at rykke det tabletbaserede lægemiddel videre i et fase 2b-studie senere i år, og det har fået selskabets chef, Mike Grey, til at snakke om at hente yderligere kapital.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier