MedWatch

Symphogen skifter ud i bestyrelsen

Der er udskiftning i bestyrelsen hos det danske biotekselskab Symphogen, og det betyder blandt andet, at én Novo-mand erstatter en anden.

Foto: Martin Slottemo Lyngstad

Symphogen får frisk blod ind i bestyrelsen, som ledelsen kan sparre med. Selskabet meddeler således, at Christoffer Søderberg og Jeffrey H. Buchalter træder ind i bestyrelsen.

Christoffer Søderberg kommer ind som investoren Novo A/S' repræsentant i Symphogen. Den tidligere Boston Consulting Group-konsulent er nemlig i februar i år rykket over til Novo's Large Investments-enhed. I Symphogen-bestyrelsen erstatter han en anden Large Investments-medarbejder, Aleks Engel.

"Jeg er glad for at byde Jeff og Christoffer velkommen til Symphogens bestyrelse. De er begge højt respekterede og har erfaring inden for deres respektive områder, og de vil være uvurderlige i forhold til at fremme Symphogens succes," udtaler bestyrelsesformand Göran Ando i pressemeddelelsen.

Jeffrey H. Buchalter, der erstatter Annika Espander, har ifølge meddelelsen fra Symphogen mere end 30 års erfaring fra biotek- og medicinalverdenen. Og så er han også en gammel kending i den danske biotekverden. Han sad nemlig i bestyrelsen i TopoTarget fra 2006 til 2014. Han har desuden arbejdet hos blandt andre Schering, Wyeth og Pharmacia.

 Symphogen rykker i klinikken med ny kandidat

 Symphogen klar til børsen næste år

 Symphogen skyder milliard-aftale i gang

 Symphogen: Vi kører videre som planlagt

 Symphogen og de magtfulde investorer 

Mere fra MedWatch

Branche og politikere øjner massiv lovpakke: "Det bliver virkelig vigtigt"

En omfattende revision af EU’s industripolitik for farma er under opsejling i Bruxelles. I Danmark følger Leo Pharma og Lundbeck allerede slagets gang – tidligere politiske forhandlere forudser dog allerede et potentielt svært forløb. Området lyder meget teknisk, men det kommer til at blive en meget politisk kamp, siger europaparlamentariker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier