MedWatch

Symphogen klar til børsen næste år

Adm. direktør hos danske Symphogen, Kirsten Drejer, mener, at Symphogen næste år er klar til at gå på børsen.

Foto: Martin Slottemo Lyngstad

Når det danske biotekselskab Symphogen formentlig næste år skal i gang med fase 3-studier med lægemiddelkandidaten Sym004 til behandling af tarmkræft, skal der flere penge i kassen. Det skriver Berlingske Business mandag.

I et interview med avisen fortæller adm. direktør i Symphogen, Kirsten Drejer, at det vil være et naturligt skridt at børsnotere selskabet.

"Hvis vi vælger at tage Sym004 på markedet selv, skal vi ud at hente yderligere kapital til fase 3-studier. Det kan så blive vores nuværende investorer og eventuelt nogle nye eller måske mere naturligt, at vi går på børsen. Det vil være noget, vi skal forholde os til i løbet af 2017. Jeg vil mene, at Symphogen i løbet af 2017 vil være en tilstrækkelig moden virksomhed til at blive børsnoteret," siger Kirsten Drejer til Berlingske Business.

Sunstone Capital har været med fra starten og ejer i dag 8 pct. af selskabet. Også Novo A/S og PKA er med i ejerkredsen, men på trods af de stærke investorer påpeger partner i Sunstone Søren Lemonius overfor Berlingske Business, at et fase 3-studie ikke skal finansieres af dem, "så der skal ske noget."

Forsiden lige nu

Genmab-boss om Darzalex-prognose: Der er potentiale for en opjustering

Genmab overraskede markedet med en prognose for salget af blockbusteren Darzalex, som ligger et godt stykke over analytikernes forventninger. Topchef Jan van de Winkel kalder skudsmålet realistisk, men mener også, at der er mulighed for, at selskabets forventninger kan blive hævet senere på året.

Dansk biotekselskab vil sælge aktier for op mod 1 mia kr i USA

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma, der er noteret på Nasdaq i USA, har annonceret planer om et nyt aktieudbud, som i yderste instans kan have en værdi på mere end 1 mia. kr. Det er den fjerde massive kapitalrejsning fra selskabet siden en børsnotering i USA i 2015

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier