MedWatch

Boehringer satser på belgisk biotekselskab

Et belgisk biotekselskab, der fokuserer på immunonkologi, har rejst et trecifret millionbeløb fra blandt andre Boehringer Ingelheims venturearm.

Belgiske Etherna har ifølge FierceBiotech fået kapital til at få testet flyvedygtigheden af biotekselskabets mRNA-immunbehandling.

Selskabet har således hentet 24 mio. euro (179 mio. kr.) i en serie A-finanseringsrunde ført an af LSP Life Sciences Partners og PMV. Boehringer Ingelheim Venture Fund deltog også i finansieringen af selskabet, der er spundet ud af Vrije Universiteit Brussel i 2013.

Pengene skal bruges til at undersøge selskabets immunonkologiske lægemiddelkandidat TriMix inden for behandlingen af melanom, brystkræft og infektionssygdomme.

Midlet er en kombination af tre mRNA-molekyler - caTLR4, CD40L og CD70 - som virker på dendritiske celler på forskellige måder.

Boehringer vil satse mere på eksterne samarbejder

AbbVie og Boehringer i milliardstort psoriasis-samarbejde

Forsiden lige nu

Dansk biotekboss rejser 91 mio til at udfordre Novo Nordisk

Et amerikansk biotekselskab, som er grundlagt af en dansk molekylærbiolog, har rejst 91 mio. kr. til at fremme programmer inden for diabetes, fedme og fedtlever, herunder et "transformativt" diabeteslægemiddel rettet mod biologiske mål, som Novo Nordisk også arbejder med.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier