MedWatch

Novartis sender udvidet ansøgning i USA på Genmab-middel

Genmabs partner Novartis ansøger om en udvidet brug af midlet ofatumumab i kombination med to andre stoffer.

Novartis har sendt en udvidet ansøgning til den amerikanske sundhedstyrelse FDA for et middel udviklet af Genmab, skriver sidstnævnte til fondsbørsen.

Det er en ansøgning for en udvidet brug af ofatumumab i kombination med fludarabin og cyclofosfamid. Ofatumumab er allerede godkendt i USA i kombination med chlorambucil til behandling af kronisk lymfatisk leukæmi (CLL).

Den udvidede ansøgning er baseret på Complement 2-studiet, og en lignende udvidet ansøgning er også indsendt til europæiske myndigheder.

“Data fra COMPLEMENT 2 studiet viste ofatumumabs potentiale i kombination med FC til at hjælpe patienter med recidiverende CLL. Det glæder os, at Novartis har indsendt en registreringsansøgning for ofatumumab i denne indikation i USA,” udtaler adm. direktør i Genmab Jan van de Winkel i en fondsbørsmeddelelse.

Novartis indsender ansøgning om udvidet brug af Genmab-middel

Novartis klar til fase 3-forsøg med Genmab-middel efter sommer

Leukæmimidlet Imbruvica godkendes til førstebehandling i USA

 

Forsiden lige nu

Sunstone-selskab vinder patentstrid

Det svenske biotekselskab Cantargia har fået rettens ord for, at selskabets hovedaktiv bygger på en opdagelse, der er beskyttet af patentlovgivningen. Den adm. direktør udtrykker tilfredshed med afgørelsen.

Ny Zealand-direktør: "Vi skal forberede vores lanceringer flere år i forvejen"

Ivan Møller skal opbygge Zealand Pharmas produktion, kvalitetssikring og forsyningskæde forud for biotekselskabets forventede lanceringer af sine første selvejede produkter. Den nye koncerndirektør ser det som "den rigtige stilling både på det personlige og professionelle plan", da han nu også får mere tid med sin kone, som arbejder for Novo Nordisk.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier