MedWatch

Nuevolution-direktør: Jeg er målløs

Patentsagen mellem det danske biotekselskab Nuevolution og dets stifter Henrik Pedersen er langt fra slut endnu, siger adm. direktør Alex Haahr Gouliaev, men mandagens kendelse fra Sø- og Handelsrettens vækker overraskelse blandt ledelsen i selskabet.

Det blev ikke ligefrem det resultat, som ledelsen i det danske biotekselskab Nuevolution havde regnet med, da Sø- og Handelsretten mandag fremlagde sin kendelse i patentsagen mellem selskabet og dets stifter, Henrik Pedersen. For i den særskilte forhandling, der blev igangsat på rettens foranledning, er sagen nemlig faldet ud til Henrik Pedersens fordel.

”Jeg er målløs og overrasket over Sø- og Handelsrettens afgørelse. For sådan som vi fortolker det, er domstolen nået frem til den konklusion, at aftalen mellem parterne skal opretholdes på trods af, at der er adskillige lovgivningsparagraffer som siger, at en aftale kan ophæves, hvis der er tale om svig eller uhæderlig handlemåde fra en parts side i forbindelse med aftalens indgåelse,” siger Nuevolutions adm. direktør Alex Haahr Gouliaev.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier