MedWatch

Medie: Bayer har fundet ny adm. direktør

Det har længe været kendt, at tyske Bayer skal have ny adm. direktør ved udgangen af året, da den nuværende topchef Marijn Dekkers forlader selskabet af familieårsager. Nu har man angiveligt fundet den person, der skal overtage direktørposten.

Den tyske medicinal- og kemikoncern Bayer har efter alt at dømme fundet den person, der skal overtage direktørposten, når topchef Marijn Dekkers om ti måneder forlader selskabet af familieårsager. Det skriver FiercePharma på baggrund af oplysninger i Financial Times.

Bayer gør klar til tronskifte

Kilder mener at vide, at Bayer allerede i denne uge annoncerer den nye topchef, som ifølge kilder bliver Werner Baumann. 53-årige Werner Baumann sidder i en position som chefstrateg og porteføljeofficer. Han var været hos Bayer i 28 år, og har blandt andet været koncernenes finansdirektør.

Den nuværende topchef Marijn Dekkers valgte i 2014 kun at forlænge sin fem-årige kontrakt, der udløb i 2014, med yderligere to år med familieårsager som grund. Senere har han forklaret, at hans børn er på vej til USA for at gå på college, og at han ønsker mere fleksibilitet i hans liv.

Da det stod klart, at Marijn Dekker ville forlade selskabet med udgangen af 2016, blev der spekuleret i både Werner Baumann og finansdirektør Johannes Dietsch som kronprinser til direktørposten. Nu lader det til, at det er førstnævnte, der har trukket det længste strå.

Forsiden lige nu

Dansk biotekboss rejser 91 mio til at udfordre Novo Nordisk

Et amerikansk biotekselskab, som er grundlagt af en dansk molekylærbiolog, har rejst 91 mio. kr. til at fremme programmer inden for diabetes, fedme og fedtlever, herunder et "transformativt" diabeteslægemiddel rettet mod biologiske mål, som Novo Nordisk også arbejder med.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier