MedWatch

AbbVies hormon-gel styrker potensen

Et nyt studie hos ældre mænd viser, at AbbVies hormongel, AndroGel, forbedrer den seksuelle aktivitet, lyst og manglende evne til rejsning.

prostata

De første data fra et stort testosteron-studie viser nu, at Abbvies hormongel, AndroGel, også har betydelig virkning på mænds potens. Det skriver The Wall Street Journal.

Studiet Testosterone Trial, der har kostet 50 mio. dollars, har undersøgt 790 mænd over 65 år med et lavt niveau af testosteron. Halvdelen af mændene har brugt AndroGel, der indeholder testosteron, og som ifølge anvisningen skal smøres på skuldre og øverst på armene, mens den anden halvdel fik placebo.

Her fandt man, at mænd med en lav seksuel aktivitet fik øget den seksuelle aktivitet, lyst og øget potensen betydeligt, i forhold til de mænd, der modtog placebo. Testosteron-gelen havde dog ikke betydning for deres mobilitet eller energiniveau.

Forsiden lige nu

Novartis-skandale når den græske regering

Anklagerne om at Novartis har bestukket embedsmænd for at få markedsfordele i Grækenland har nu udviklet sig til en politisk skandale, hvor beskyldninger og sagsanlæg fyger gennem luften mellem politiske modstandere.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier