MedWatch

Novo Ventures fortsætter med at øge amerikansk fokus

Den øverste chef for Novo Ventures vil ikke opgive sit fokus på Europa, men erkender, at det amerikanske marked passer bedre til de beløb, som venturefonden opererer med. Samtidig fortæller han om et mere diversificeret Novo Ventures end førhen.

Novo Ventures er ved at geare op til yderligere aktivitet i USA – denne gang med fokus på Østkysten. For ifølge Thomas Dyrberg, managing partner i Novo Ventures, har man øget sit fodaftryk i biotekmekkaet Boston med et kontor, som man har bemandet med Novo-folk.

”I løbet af 2015 er der sket to væsentlige ændringer i vores organisation. Den ene er, at vi har åbnet et kontor i Boston, og den anden er, at vi har oprustet i både Boston og San Francisco ved at hyre fire-fem ekstra personer – principals og associates i første omgang – ind til de to kontorer samlet set. Simpelthen for at få større muskler til at kunne foretage due diligence og følge med i, hvad der sker. Aktiviteten i Boston er jo øget ganske dramatisk gennem de senere par år, og det, at vi har fået kontor i byen, er resultatet af interne drøftelser gennem mange år om, at vi måske ikke var synlige nok på Østkysten.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier