MedWatch

Genmab vinder informationspris

Finansforeningen tildeler Genmab Spcialprisen ved den årlige prisuddeling, som hædrer god kommunikation til de finansielle markeder.

Genmab udmærker sig i sin kommunikation til investorer og andre på de finansielle markeder, mener Finansforeningen. Ved sin årlige nytårsmiddag har foreningen tildelt Genmab Specialprisen.

Den gives til en børsnoteret virksomhed, "som har gjort en særlig informationsindsats på et afgrænset område. Prisen tildeles som anerkendelse for en særlig indsats med hensyntagen til selskabets ressourcer og størrelse," ifølge foreningens hjemmeside.

"Genmab tildeles Specialprisen 2015 for en særlig god indsat fsa. opstilling af målsætninger for det kommende år samt opfølgning herpå. I flere år har Genmab leveret en checkliste for det kommende års nyhedsstrøm, som hjælper finansmarkedets aktører til at vurdere vigtigheden af nyheder i en branche, som ellers kan være vanskelig at bedømme," skriver Finansforeningen i en pressemeddelelse.

DSV vinder hovedprisen.

Finansforeningen har mere end 40 år på bagen og har over 1.600 medlemmer i Danmark, der alle beskæftiger sig med finans og investering.

 

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier