MedWatch

Efter massefyring: Biogen er klar til at hyre igen

Det er kun fire måneder siden, at amerikanske Biogen fyrede 11 pct. af den globale medarbejderstab. Nu melder man sig klar til at ansætte 150 nye medarbejdere i år.

Først var det et farvel til 880 medarbejdere, da amerikanske Biogen i oktober sidste år valgte at reducere den globale medarbejderstab med 11 pct. Nu er det så goddag til 150 nye medarbejdere, der forventes at blive ansat i selskabets F&U-afdeling i løbet af i år. Det skriver FierceBiotech.

Ifølge mediet ønsker Al Sandrock, medicinsk direktør hos Biogen, at styrke neurovidenskaben.

Adspurgt på en JP Morgan-konference om de mange fyringer, lød svaret fra Al Sandrock:

"Det er bag os nu. Vi er på nippet til et gennembrud indenfor neurovidenskab."

Dernæst påpegde han, at hvis man vil førende på det felt - som man har planer om at blive - må man også rekruttere flere toptalenter.

Forsiden lige nu

Sunstone-selskab vinder patentstrid

Det svenske biotekselskab Cantargia har fået rettens ord for, at en anklage om patentkrænkelse af selskabets hovedaktiv ikke har noget på sig. Den adm. direktør udtrykker tilfredshed med afgørelsen.

Ny Zealand-direktør: "Vi skal forberede vores lanceringer flere år i forvejen"

Ivan Møller skal opbygge Zealand Pharmas produktion, kvalitetssikring og forsyningskæde forud for biotekselskabets forventede lanceringer af sine første selvejede produkter. Den nye koncerndirektør ser det som "den rigtige stilling både på det personlige og professionelle plan", da han nu også får mere tid med sin kone, som arbejder for Novo Nordisk.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier