MedWatch

Dansk-amerikansk selskab i toppen af international konkurrence

Et møde med erhvervsberømtheden Richard Branson er på tapetet, hvis diagnostivirksomheden Genomic Expression ryger til tops blandt finalisterne i konkurrencen Extreme Tech Challenge. Men det åbner også for kontakt til nye samarbejdspartnere til selskabets kommercielle ekspansion.

Foto: PR

Det dansk-amerikanske selskab Genomic Expression har sikret sig pladsen som en af ti finalister i den globale teknologikonkurrence Extreme Tech Challenge, der afholdes i Las Vegas i denne uge.

Virksomheden, der står bag et diagnostisk produkt til sekventering af RNA, er blevet udvalgt blandt 2000 ansøgere, og hvis de ryger videre til toptre, så får de muligheden for at pitche for den kendte erhvervsmand Richard Branson. Men selskabet håber først og fremmest på, at konkurrencen kan føre til nye investorer og samarbejdspartnere. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tvivl om finansiering bag forskningsfradrag

Regeringen vil finansiere en forhøjelse af forsknings- og udviklingsfradraget med en sanering af erhvervsstøtteordningerne, men det lader sig ikke nødvendigvis gøre, lyder det fra Erhvervsstyrelsens tidligere direktør og De Konservatives finansordfører Rasmus Jarlov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier