MedWatch

Egalet indgår aftale med israelsk medicinalkoncern

Det amerikanske biotekselskab Egalet, der har sin oprindelse i Danmark, har indgået en aftale med israelske Teva om kommercialisering af smertemedicin som næsespray.

Foto: Colourbox

Det danskstiftede selskab Egalet, der blev børsnoteret på den amerikanske Nasdaq-børs i februar 2014, har indgået en aftale med israelske Teva om markedsføring af smertemedicinen Sprix (ketorolac tromethamine), der kommer som næsespray. Med aftalen får Teva marketing- og kommercialiseringsrettighederne til Sprix i Israel, Gaza og Vestbredden. Med aftalen modtager det tidligere Sunstone-selskab en hemmeligholdt upfront-betaling, samt salgsbaserede milepælsbetalinger og deling af omsætningen.

Egalet oplyser tirsdag i en anden meddelelse, at man har indsendt en registreringsansøgning til de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, på selskabets Arymo Er (morphine sulfate) til behandling af smerte, der er så alvorlig, at det kræver opoid-behandling døgnet rundt, og hvor andre behandlinger er utilstrækkelige.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Corona har udfordret og skærpet centrale dele af BII-konceptet

En central del af konceptet bag Bioinnovation Institute (BII) er den daglige gang i life science-kontorfælleskabet Cobis, hvor porteføljeselskaber har mulighed for at mødes uformelt med andre selskaber og potentielle investorer. Med corona hærgerende har det i lange perioder ikke været muligt, og det har udfordret konceptet, siger adm. direktør, Jens Nielsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier