MedWatch

Dansk biotekselskab får over 700 danske investorer på to måneder

Et dansk biotekselskab, der er noteret på AktieTorget i Sverige, har de sidste måneder oplevet et sandt stormløb af danske investorer.

Foto: Saniona/ PR

Flere danske investorer har de seneste måneder fået øjnene op for det danske biotekselskab Saniona, der er noteret på AktieTorget i Sverige. I følge Dagbladet Børsen har selskabet fået 786 nye danske investorer på to måneder - tilbage i september havde Saniona "blot" 74 danske private investorer.

Hos Saniona er man ikke bekymret for, at det også pludselig kan gå den anden vej igen.

"Nej, vi er ret overbeviste om, at vi har en meget spændende fremtid foran os, og vi har mange kurstriggere de næste seks til 12 måneder, så derfor komme der et nyhedsflow, der kan bibeholde den høje omsætning i aktien,” siger Thomas Feldthus, medstifter og økonomidirektør i Saniona, til Børsen.

Den store interesse har også givet mere blod på tanden, og selskabet melder, at man i løbet af 2016 forlader AktieTorget til fordel for den store børs i Stockholm.

Saniona får grønt lys til fase 2 i USA

Saniona i mål med kapitaljagt

Saniona modtager milepælsbetaling

Saniona vil gå i klinikken tidligere end ventet

Forsiden lige nu

FDA vil lette vejen til markedet for medicin mod Alzheimers

De amerikanske lægemiddelmyndigheder vil lempe kravene til godkendelse af lægemidler mod Alzheimers, fordi forskning viser, at sygdommen indtræder tidligere end hidtil antaget. Lægemiddeludviklingen og godkendelse heraf derfor skal tilpasses derefter, mener FDA-boss Scott Gottlieb.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier