MedWatch

Udlandet vil have fingre i gylden Genmab-chef

Den store succes i Genmab betyder, at headhuntere forsøger at lokke Jan van de Winkel til udenlandske medicinalkoncerner. Men den hollandske direktør er ikke interesseret i de lukrative tilbud, fortæller han.

Foto: Genmab/PR

Siden Jan van de Winkel tog over som topchef i Genmab har han forvandlet en skrantende virksomhed til en international bioteksucces med en mulig blockbuster i porteføljen.

Det er ikke kun blevet bemærket af aktiemarkederne, der har kvitteret med en kursstigning på over 1.300 pct. siden hollænderen satte sig i direktørstolen i 2010.

Jeg ser Genmab som min baby. Jeg vil bygge selskabet op. Jeg bliver ikke motiveret af flere penge eller et større set up."

Jan van de Winkel, adm. direktør, Genmab

Flere af verdens største medicinalkoncerner har også fået øjnene op for Genmab-chefen, skriver Berlingske Business tirsdag. I et interview med avisen fortæller Jan van de Winkel, at han ofte bliver kontaktet af headhuntere, der forsøger at lokke ham med lukrative stillinger.

"Jeg får jobtilbud, som indebærer, at jeg ville få ansvar for tusindvis af ansatte, men det er ikke noget, der motiverer mig. Jeg ser Genmab som min baby. Jeg vil bygge selskabet op. Jeg bliver ikke motiveret af flere penge eller et større set up. De store selskaber er ikke længere de mest innovative, synes jeg. Jeg vil arbejde sammen med talentfulde mennesker, hvor jeg kan se, at jeg kan gøre en forskel. Og det kan jeg gøre her,"siger han til Berlingske.

Jan van de Winkel tiltrådte som adm. direktør i Genmab i 2010 efter en årrække som forskningsdirektør. Den foreløbige kulmination på hans arbejde kom for to uger siden, da Genmab fik godkendt cancermidlet Darzalex, også kendt som daratumumab, på det amerikanske marked.

Genmab-chef er "verdens lykkeligste mand"

Genmab – fortællingen om den grimme ælling

Genmab-stifter tror på kurs 2000 inden for et år

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier