MedWatch

Novo Seeds vil udvide holdet

I løbet af et år har Novo Seeds mistet to af dets investeringsdirektører til udenlandske venturefirmaer og hentet én ind fra udlandet. I takt med at Novo Seeds’ investeringsramme bliver stadigt større, skal der dog hentes flere erfarne kræfter.

Investeringsdirektørerne i Novo Seeds må i disse tider løbe hurtigere for at nå det hele. Det erkender Søren Møller, der er managing partner i Novo A/S’ organisation til tidlige fase-investeringer.

Årsagen er den ganske simple, at Novo Seeds har mistet to erfarne investeringsdirektører fra august 2014 til august 2015. Først var det Henrijette Richter, som sidste år skiftede til det anerkendte franske venturefirma Sofinnova Partners, og sidst var det Bobby Soni, som skiftede til det ligeledes anerkendte, britiske Imperial Innovations.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Branche og politikere øjner massiv lovpakke: "Det bliver virkelig vigtigt"

En omfattende revision af EU’s industripolitik for farma er under opsejling i Bruxelles. I Danmark følger Leo Pharma og Lundbeck allerede slagets gang – tidligere politiske forhandlere forudser dog allerede et potentielt svært forløb. Området lyder meget teknisk, men det kommer til at blive en meget politisk kamp, siger europaparlamentariker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier