MedWatch

Novo Seeds går op på højere klinge

De danske biotekselskaber, der får støtte fra Novo Seeds, kan se frem til at kunne lægge ekstra kraftigt fra land med endnu større kapitalindsprøjtning.

En ny udmelding fra Novo Seeds understøtter indtrykket af, at der ser ud til at begynde at samle sig et momentum i økosystemet omkring dansk biotek.

For Novo Seeds kan nemlig nu ifølge Finans.dk melde ud, at rammen for investeringer i enkelte selskaber er øget fra 15 mio. kr. til nu 60 mio. kr.

"Vi er indstillet på, at hvis den rigtige ide kommer forbi, så vil vi gerne starte på en lidt større klinge end tidligere, så vi er sikre på, at vi lægger ordentligt fra land med det rigtige hold og tilstrækkelig finansiering. Det bliver ikke, som man har set det i USA, hvor selskaber får 100 mio. kr. fra dag et, men en skandinavisk version," siger investeringsdirektør Søren Møller.

Den udmelding kommer i kølvandet fra, at Lundbeckfond Emerge har meddelt, at den øger sine samlede investeringer over de næste fire år med 300 mio. kr.

Den samlede investeringsramme for Novo Seeds er i 2015 på 150 mio. kr., hvor den i 2014 lå på 100 mio. kr.

 Novo Seeds: Jo flere investorer, jo bedre

 Novo Seeds klar med ekstra mio. til biotekiværksættere

 Lundbeckfonden skruer op for danske investeringer  

 Novo Seeds: Vi er i den grad aktive 

Mere fra MedWatch

Fruergaard står med nøgleroller i Bruxelles: Trækker erfaringer med fra Danmark

Erfaringer fra bl.a. de danske klimapartnerskaber bliver blandt redskaberne i værktøjskassen, når Novo Nordisk-topchef Lars Fruergaard Jørgensen i den kommende tid optrapper arbejdet i en life science-sektorens centrale organer i Bruxelles. ”Jeg er blevet tændt af den intimitet og fælles vision, som vi kunne se i Danmark,” siger han til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier