MedWatch

Novartis og Amgen i nyt neuro-samarbejde

De to medicinalgiganter Novartis og Amgen skal nu sammen udvikle lægemidler mod neurologiske lidelser. Samarbejdet vil fokusere på et klinisk program inden for Alzheimers sygdom, mens man senere vil bevæge sig over på et andet sygdomsområde.

Foto: Novartis/ PR

Schweiziske Novartis og Amerikanske Amgen har nu slået sig sammen i et nyt globalt samarbejde rettet mod udvikling og kommercialisering af nye behandlinger af neurologiske lidelser. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

De to selskaber vil i første omgang samarbejde om udvikling og kommercialisering af såkaldte BACE-hæmmere til behandling af Alzherimers sygdom. Denne del af samarbejdet vil fokusere på Novartis’ eksperimentelle Alzheimers-pille CNP520, men man vil også undersøge prækliniske kandidater fra begge selskabers programmer for BACE-hæmmere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier