MedWatch

Danske parallelimportører går sammen for at skabe milliardforretning

Danske EuropharmaDK har købt to parallelimport-virksomheder. Sammen vil de skabe en milliardomsætning senest i 2017. Det nye potentielle milliardforetagende får hovedsæde i Esbjerg.

Foto: Colourbox

Endnu et ægteskab har set dagens lys i medicinalindsutrien. Denne gang indenfor parallelimport, hvor den danske parallelimportør EuropharmaDK har købt virksomhederne Tabsncaps og New Neopharm, der ligeledes beskæftiger sig med parallelimport. Det oplyser selskaberne i en pressemeddelelse.

De tre virksomheder vil fortsætte under navnet EuropharmaDK med hovedsæde i Esbjerg, hvor EuropharmaDK i forvejen beskæftiger cirka 30 medarbejdere. Tabsncaps og New Neopharm har også cirka 30 medarbejdere i hhv. Værløse og Groningen. Adm. direktør og eneejer for EuropharmaDK vil fortsat være Torben H. Pedersen, mens den tidligere ejer af Tabsncaps og New Neopharm, Patricio Aguirre, bliver direktør i EuropharmaDK med ansvar for køb, salg og forretningsudvikling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biontech-direktører: Derfor måtte Afrika vente på coronavacciner

Tyske Biontech vil bruge de mange corona-milliarder på at hjælpe lande i Afrika med at komme både coronavirus, malaria og turberkulose til livs, men alligevel stod kontinentet langt nede i køen, da de første coronavacciner skulle distribueres. MedWatch har spurgt hvorfor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier