MedWatch

Roche sælger ud af immunonkologi-portefølje

Schweiziske Roche har indgået en milliardaftale med et lille indisk selskab til at udvikle og markedsføre to af schweizernes hæmmere inden for immunonkologi.

Foto: /ritzau/AP/Steffen Schmidt/

Der er blevet skåret ned i den immunonkologiske portefølje hos medicinalvirksomheden Roche. Ifølge Biospace.com har schweizerne indgået en aftale med inidske Curadev Pharma, der skal udvikle og markedsføre Roches IDO1 og TDO-hæmmere.

Curadev får 25 mio. dollars, 173,93 mio. danske kr., i en upfront-betaling og med yderligere mulighed for at modtage 530 mio. dollars, 3,69 mia. kr., i milepælsbetalinger.

"Vi er meget glade for at arbejde sammen med den globale leder indenfor onkologi med deres ekspertise i klinisk udvikling," siger Arjun Surya, forskningsdirektør i Curadev.

Forsiden lige nu

Analytiker: Novos japanske pillestudie ser positivt ud

Det er positive sikkerhedsdata, som Novo torsdag har fremlagt for sin diabetespille, siger Sydbank-analytikeren Søren Løntoft, men advarer mod at bruge studiet til at drage for mange konklusioner om, hvorvidt behandligen reelt er bedre end Eli Lillys Trulicity.

Svenske forskere finder nye veje til medicin mod høretab

Forskere ved Karolinska Instituttet i Sverige har identificeret fire typer af nerveceller, hvoraf tre er helt nye. Opdagelsen kan lede til nye behandlingsformer af høreskader som tinnitus og aldersrelateret høretab. William Demant følger forskningen med interesse, men maner til besindighed.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier