MedWatch

Roche sælger ud af immunonkologi-portefølje

Schweiziske Roche har indgået en milliardaftale med et lille indisk selskab til at udvikle og markedsføre to af schweizernes hæmmere inden for immunonkologi.

Foto: /ritzau/AP/Steffen Schmidt/

Der er blevet skåret ned i den immunonkologiske portefølje hos medicinalvirksomheden Roche. Ifølge Biospace.com har schweizerne indgået en aftale med inidske Curadev Pharma, der skal udvikle og markedsføre Roches IDO1 og TDO-hæmmere.

Curadev får 25 mio. dollars, 173,93 mio. danske kr., i en upfront-betaling og med yderligere mulighed for at modtage 530 mio. dollars, 3,69 mia. kr., i milepælsbetalinger.

"Vi er meget glade for at arbejde sammen med den globale leder indenfor onkologi med deres ekspertise i klinisk udvikling," siger Arjun Surya, forskningsdirektør i Curadev.

Forsiden lige nu

Leo Pharma får skarp konkurrence på det danske psoriasismarked

Danske Leo Pharma får kamp til stregen på det danske marked for psoriasis-behandling, hvor antallet af førstelinje biologiske lægemidler mod sygdommen er oppe på seks, der nu skal kæmpe om en patientpopulation, der for biologiske midler stadig er begrænset.

Rehab-selskab går på opkøbsjagt efter børsnotering

Det svenske selskab Handicare har for nylig gennemført én af de største børsnoteringer af et medicoselskab på globalt plan i mange år. Godt en halv mia. kr. fik selskabet i kassen, der hovedsageligt skal bruges på ekspansion og opkøb, fortæller adm. direktør i Handicare Asbjørn Eskild.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier