MedWatch

Roche sælger ud af immunonkologi-portefølje

Schweiziske Roche har indgået en milliardaftale med et lille indisk selskab til at udvikle og markedsføre to af schweizernes hæmmere inden for immunonkologi.

Foto: /ritzau/AP/Steffen Schmidt/

Der er blevet skåret ned i den immunonkologiske portefølje hos medicinalvirksomheden Roche. Ifølge Biospace.com har schweizerne indgået en aftale med inidske Curadev Pharma, der skal udvikle og markedsføre Roches IDO1 og TDO-hæmmere.

Curadev får 25 mio. dollars, 173,93 mio. danske kr., i en upfront-betaling og med yderligere mulighed for at modtage 530 mio. dollars, 3,69 mia. kr., i milepælsbetalinger.

"Vi er meget glade for at arbejde sammen med den globale leder indenfor onkologi med deres ekspertise i klinisk udvikling," siger Arjun Surya, forskningsdirektør i Curadev.

Forsiden lige nu

Analytikere: Ozempic udfordres af nye doser fra rival

Opdateret kl. 15:14: Eli Lilly har kan med højdosisudgaver af sin ugentlige GLP-1-analog, Trulicity, vise sig at blive en seriøs konkurrent til Novo Nordisks Ozempic, vurderer analytikere. Novo selv er ikke bekymret.

Rival-produkt overgår Novos guldæg i klinisk praksis

Data fra den virkelige verden viser, at GLP-1-analogen Trulicity fra Eli Lilly er mere effektiv end både Novo Nordisks Victoza og et produkt fra Astrazeneca. Samtidig har et andet studie vist lovende takter for højere doser af Eli Lillys produkt.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier