MedWatch

AstraZeneca vil finde danske samarbejdsprojekter

Til april har en gruppe fra AstraZeneca sat danske forskere og biotekselskaber stævne. ”Der findes sikkert masser af muligheder, som vi bare ikke kender til,” lyder det fra den svenske projektleder, der gerne ser flere samarbejdsprojekter på tværs af sundet.

Foto: Eugene Hoshiko/AP/POLFOTO/arkiv

AstraZeneca vil øge sit fokus på Norden, både når det kommer til rekruttering, samarbejder med den akademiske verden og projekter med biotekverdenen. Sådan lyder det fra Anders Holmén, der er projektleder for et initiativ fra selskabet, som går under betegnelsen ’Nordic Outreach’.

Det er endvidere også årsagen til, at medicinalkæmpen kigger forbi Symbion 9. april, hvor man i samarbejde med Biopeople, Københavns Universitet og Hovedstadsregionen inviterer danske forskere og selskaber til et møde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier