MedWatch

Et stærkt hold skal sikre gode resultater

Det danske projekt 2Select, der skal gøre det muligt at behandle tarmkræftspatienter individuelt, blev for nyligt sat i gang. Direktøren i et af selskaberne bag, der senere i forløbet skal kommercialisere produktet, er yderst positiv. Han mener nemlig, at parterne i projektet er på bølgelængde. Samtidig ser han et stort marked for det kommende produkt.

Det danske selskab 2cureX har netop skudt projektet 2Select i gang. Direktøren er mere end fortrøstningsfuld, da han mener, at holdet bag projektet er det helt rigtige.

I samarbejde med selskabet Unisensor, Bispebjerg Hospital og Rigshospitalet, skal 2cureX følge forskningsprojektet 2Select helt til dørs. Projektet har til måls at finde en individuel behandling af patienter med aggressiv tyktarmskræft. Det skal gøres gennem udviklingen af en ny teknologi, der ved at teste hundredvis af medicinske kombinationsbehandlinger på den enkelte patients kræftsvulster, vil gøre en individuel behandling mulig.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier