MedWatch

"Det var ikke en del af min karriereplan..."

Den tidligere Danske Bank-topchef, Eivind Kolding, skubber Novo-direktøren Ulrik Spork ud i forbindelse med sin tiltrædelse i Novo A/S. Han kommenterer her sin afsked over for MedWatch.

Foto: Ulrik Spork, PR

I forbindelse med, at Eivind Kolding overtager stillingen som adm. direktør i Novo A/S den 1. maj 2014, vil han også påtage sig ansvaret for de store investerings-aktiviteter i Novo A/S, investeringsselskabet bag blandt andet Novo Nordisk og Novozymes. Derfor har bestyrelsen for Novo A/S, som beskrevet på MedWatch, aftalt med Ulrik Spork, managing partner for store investeringer, at han vil forlade Novo "for at forfølge andre muligheder."

MedWatch fangede Ulrik Spork på telefonen:

Du forlader Novo A/S, fordi Kolding tager over i forhold til de store investeringer?

"Ja, det blev udkommet af den diskussion, som bestyrelsen har haft. Jeg har ikke så meget andet at tilføje, men for mit vedkommende har det jo været fantastisk spændende at være med til etablere og udvikle aktiviteterne."

Men der er vel ingen tvivl om, at du ikke selv har sagt op, altså at der er tale om en afskedigelse?

"Jeg synes, det er en spændende opgave, vi står over for, men det er jo et spørgsmål om, hvilke opgaver der skal løses, og hvem bestyrelsen vil have til at løse dem, og på hvilke vilkår man skal arbejde. Men det var ikke en del af min karriereplan, hvis det er det, du spørger om."

Hvad er så din karriereplan - har du nogle planer om, hvad du vil?

"Nej, jeg har ikke umiddelbart planer for, hvad de næste skridt skal være. Det er noget, jeg skal tænke over. Men det er jo en fantastisk spændende industri, og jeg har et stort internationalt netværk, så jeg er sikker på, at der også bliver masser af muligheder for at bruge det."

 Kolding skubber Novo-direktør ud i kulden 

 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier