MedWatch

Så meget har Vækstfonden investeret i 2013

Hvor mange kroner triller der ud fra statens investeringsfond? Se tallene og læs den adm. direktørs svar på, hvilke investeringer der gik godt, hvilke der gik knap så godt, og hvilke man bør holde øje med i 2014.

Det er ikke altid lige let at overbevise investorer med dybe lommer om at investere i teknologier og opfindelser, der kræver store summer, og som med stor sandsynlighed risikerer at slå fejl. Her hjælper Vækstfonden, der fungerer som statens risikovillige investeringsarm, til at stable nye vækstvirksomheder på benene ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. Men hvor meget investerer Vækstfonden egentlig?

MedWatch har fået tallene på, hvordan de sidste tre års finansieringer har set ud inden for life science, dog med det forbehold, at alle investeringer fra fjerde kvartal 2013 ikke er tikket ind i systemet. Derfor er de indirekte investeringer fra fjerde kvartal et estimat.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier