MedWatch

Novo-millioner sender prisvinder-startup videre

Hvad er der sket med de opfindsomme idéer, som blev belønnet med en Venture Cup-pris? Biosyntia har høstet adskillige priser efterfølgende og drømmer om at vokse sig stor. Et nyligt skud kapital sender firmaet i netop den retning.

Andreas Laustsen, medstifter af og business developer i Biosyntia. | Foto: Lars Krabbe / Jyllands-Posten

Konkurrencer som Venture Cup hjælper med at trække de nytænkende idéer, som investorer gerne jager, op til overfladen. Men hvordan er det gået de opfindelser, som i sin tid fik førstepladserne og skulderklap af toppersoner i branchen?

Biotekvirksomheden Biosyntia, som tidligere hed RiboSelect, vandt i 2012 en Venture Cup pris for firmaets udvikling af biokatalysatorer med høj ydeevne - blandt andet til medicinalbranchen. Siden da er det blevet til en række internationale priser og kapitalindskud for selskabet. I juni 2013 gav Novo A/S omkring 2,5 mio. kr. i pre seed-grant til Biosyntia – et beløb, som følger et exploratory pre seed grant på ca. 0,5 mio. kr. fra 2012 fra samme investor.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier