MedWatch

Blandet landhandel for Novozymes i første halvår

Det ser ud til at gå fremad for den ene halvdel af Novozymes’ biofarmaforretning, mens den anden halvdel fortsat halter. Omstrukturering gør det vanskeligere at gennemskue udviklingen.

Da Peder Holk Nielsen tog over som ny topchef for Novozymes, betød det også starten på enden for BioBusiness-divisionen, hvor selskabets biofarma hører ind under. Organisationsstrukturen er nu ændret, hvilket betyder, at biofarma er blevet slået sammen med forretningsområdet tekniske industrier.

”Deres tidligere BioBusiness-aktiviteter er nu pakket ind på en lidt anden måde, hvilket i hvert fald ikke gør det mere gennemskueligt. Det er dermed vanskeligere at følge udviklingen for de enkelte BioBusiness-aktiviteter. Når det så er sagt, så må man sige, at den division, der nu hedder ’tekniske og farma ’, er en af de divisioner i dagens regnskab, der overrasker mig positivt. Det skyldes dels, at de har mere gang i salget af tekniske enzymer, end man havde regnet med, og dels at deres albuminforretning oplever en god efterspørgsel. Så man får en eller form for hint om, at den del af farmabutikken kører rimelig godt i øjeblikket,” siger Sydbank-analytiker Morten Imsgard og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier