MedWatch

Action Pharma-stifter forbereder nyt salg

Søren Nielsen, der blandt andet var en af stifterne bag Action Pharma, har i stilhed opbygget et nyt selskab, som han forventer at sælge til Big Pharma inden udgangen af 2015. Der er dog fortsat et par udfordringer, der skal ryddes af vejen.

Foto: Colourbox

Det danske biotekselskab Synact Pharma, der er stiftet af en af hovedarkitekterne bag Action Pharma, professor Søren Nielsen, er nu ved at være så langt i udviklingen, at en ny investor snart inviteres inden for som en del af ejerkredsen.

Selskabet, der udvikler nye lægemidler baseret på deres patenterede melanocortin receptor-teknologi til behandling af inflammatoriske lidelser som f.eks. rheumatoid artrit (leddegigt), og er baseret på opfindelser bag patentet AP1189 og AP1030, kom ud af 2012 med et underskud på 1,757 mio. kr. efter skat, viser årsrapporten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier