MedWatch

Rapport: Det globale medicinsalg stiger igen

Salget af medicin er på vej op igen efter et fald sidste år. Det er en af konklusionerne i en ny rapport. Se her hvilket selskab, der vil være verdens største i 2018, og hvilken lægemiddelkandidat, der er verdens mest værdifulde og hvilket dansk selskab, der har verdens hurtigst voksende F&U-budget.

Det globale marked for salg af lægemidler vokser igen efter en kort nedgang i 2012. Det er den overordnede konklusion i en ny rapport fra Evaluate Pharma, som har samlet en række analyser for at se på, hvordan det globale marked for salg af lægemidler vil udvikle sig frem til 2018.

Man har inddraget verdens 4.000 største medicinal- og biotekselskaber i rapporten, og resultaterne afslører bl.a. udviklingen i salg af receptpligtig medicin, udviklingen i F&U-omkostninger og markedsstørrelserne på de forskellige terapiområder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier